TRAVESSA és una botiga de material per a esports de muntanya i treballs en alçada que està ubicada físicament al barri de Sants de Barcelona des de 1996.

Tot i que tenim material d'escalada, ferrades, gel i neu, excursionisme de mitja i alta muntanya i altres activitats outdoor, la nostra especialitat són l'espeleologia, el descens de barrancs i totes les tècniques de progressió vertical per corda. Des de fa molts anys estem vinculats a aquests esports tant en l'àmbit federatiu com docent.
Ens hem guanyat la fama de ser una de les botigues més tècniques del sector i de donar un bon assessorament als nostres clients per tal que practiquin les seves activitats amb la màxima seguretat. Entre aquests clients figuren, tant a escala particular com col·lectiu, bombers, forestals, cossos de seguretat, guies de muntanya, verticalistes, discapacitats, etc. 

Participem i organitzem cursos monogràfics d'espeleosocors, auto socors, rescat, topografia subterrània, preparació per a les proves de tècnics esportius, etc.

Si necessites algun article que no apareix a la pàgina web o vols fer-nos alguna consulta truca'ns o envia'ns un mail i intentarem ajudar-te.

Gràcies per confiar en nosaltres.


Accept

Aquest site utilitza "cookies"