Els presents Termes i Condicions estableixen les condicions per a les vendes realitzades per qualsevol persona física que desitgi fer una compra a través de la botiga online www.travessa.net.

www.travessa.net és propietat de TRAVESSA QNS, S.L. amb domicili al c/ Galileu 64 08028 de Barcelona, Tel. 93 491 49 98 i e-mail info@travessa.net.

Com usuari d'aquesta pàgina vostè hauría d'acceptar les presents condicions, així com conèixer i acceptar els termes redactats en l' AVÍS LEGAL.

 

SOBRE ELS TERMES I CONDICIONS DE VENDA

Aquests Termes i Condicions de venda, en endavant "condicions de venda" resulten d'aplicació a les compres realitzades a través de la tenda online.

TRAVESSA es reserva el dret de canviar o modificar aquestes condicions, per la qual cosa l'usuari les hauria de llegir i acceptar abans de fer qualsevol compra a través de la pàgina web.

Al realitzar una comanda de productes o serveis, vostè acorda acceptar les presents condicions.

 

COM FER UNA COMANDA

Per navegar per la pàgina web vostè no necessita estar registrat. Per poder comprar productes se li demanarà omplir un formulari en el que ens haurà de facilitar algunes dades de caràcter personal que TRAVESSA guardarà en un fitxer registrat i protegit segons la LOPD. Si vol més informació vagi a l'AVÍS LEGAL.

Les comandes només podran ser realitzats per persones físiques que tinguin majoria d'edat i capacitat per a contractar.

Un cop hagi emplenat el formulari, vostè tindrà un identificador d'usuari i una clau d’accés que haurà de mantenir protegida en tot moment ja que vostè és responsable a títol personal de les compres realitzades amb el seu identificador i contrasenya.

Les vendes estan restringides a persones amb domicili en la península i Balears. Si vostè necessita que li enviem la comanda fora d'aquestes localitzacions truqui’ns i l'informarem si és possible fer-ho.

Procediment

Un cop afegits els productes a la cistella, segueixi les instruccions de la pantalla fins a finalitzar el pagament. Recordi que si no ha creat un compte se li demanarà que ho faci per poder efectuar la compra. Si te compte i no ha iniciat sessió, se li demanarà que ho faci.

Sistemes de lliurament

TRAVESSA proposa dos sistemes de lliurament: recollir-lo a la tenda física al carrer Galileu 64 08028 Barcelona o enviar-li per transportista al domicili indicat.

Si opta per recollir la comanda a la botiga ens haurà de portar còpia del mail de confirmació de comanda i un document que l'identifiqui com l'autor de la compra o persona autoritzada. Aquest sistema no té cost addicional per part seva.

Si opta per que li enviem la comanda per transportista, el cost de l'enviament se li afegirà al total de la seva comanda.

Haurà d'assegurar-se que la seva adreça sigui correcta i pot facilitar-nos qualsevol informació addicional per facilitar l'entrega (telèfon de contacte, horari preferent d'entrega....). Si hi hagués alguna errada a l'adreça o no hi hagués ningú per recollir la comanda, TRAVESSA no es fa responsable de les molèsties, retards o possibles increments de costos ocasionats, que aniran al eu càrrec.

Terminis de lliurament

TRAVESSA és una botiga física amb horari comercial de dilluns a divendres, tancada el cap de setmana, festius a Barcelona i vacances (es notificaran a la web i altres mitjans disponibles). Els terminis d'entrega de les compres realitzades a www.travessa.net seran habitualment i si no se li comunica altra cosa en contra, entre 2 i 7 dies laborables (excepte períodes de vacances).

TRAVESSA no es compromet a entregar cap comanda en un termini concret. Si vostè necessita una comanda amb urgència o per una data determinada notifiqui-ho i li confirmarem si és o no possible i si hi ha cost addicional per transport urgent.

Cancel·lacions, devolucions, reclamacions o garanties

Per a qualsevol d'aquests tràmits, TRAVESSA s'acull a les Lleis de comerç vigents.


Accept

Aquest site utilitza "cookies"